Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Komkommer cappucino recept
Komkommer cappucino recept

Komkommer cappucino


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ga met de tanden van een vork over de schil van de komkommer, zodat een gekartelde rand ontstaat. Schaaf de komkommer in plakjes en bestrooi met zout. Laat 15 minuten intrekken. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer ze. Laat de peperkorrels uitlekken, dep ze droog met keukenpapier, doe ze in een kom en plet ze enigszins met de bolle kant van een lepel. Schenk de olie en azijn erbij en meng tot een mooie vinaigrette. Breng ze op smaak met zout en peper. Spoel de plakjes komkommer af en dep ze droog met keukenpapier. Rangschik de plakjes komkommer in een cirkel op een bord en verdeel de halve aardbeien eroverheen. Bestrijk het geheel met de vinaigrette.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit komkommer cappucino recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven