Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoensalade met appels recept
Kalkoensalade met appels recept

Kalkoensalade met appels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de de Chinese kool, laat uitlekken en pluk in stukken. De mandarijnen uitlekken, de bananen pellen, in plakjes snijden en met citroensap bedruipen. Appels wassen, ontpitten, in schijfjes snijden en bedruipen met citroensap. Aardbeien wassen en in plakjes snijden. Het kalkoenvlees in blokjes snijden. Alles mengen en bedruipen met sesamolie, azijn, kruiden en zout en peper goed in laten trekken. Roer de mayonaise, het citroensap, de room, de kerriepoeder en de mangochutney. Breng op smaak met zout en peper. De salade opdienen en mengen met de dressing.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalkoensalade met appels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven