Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
IJsbergsla-salade met ei, tomaat en danish blue recept
IJsbergsla-salade met ei, tomaat en danish blue recept

IJsbergsla-salade met ei, tomaat en danish blue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de teentjes knoflook. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Pel de eieren en snijd ze kwarten. Halveer de olijven. Snijd de tomaatjes in reepjes. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Doe de olijfolie in een kommetje, pers de knoflook er boven uit en meng het goed door elkaar. Snijd het stokbrood in plakjes en bestrijk ze met de helft van de knoflookolie. Verkruimel de danish blua over de stokbroodplakjes en bak ze in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is. Verdeel de slareepjes over 4 bordjes. Garneer de sla met de eieren, olijven, tomaten en druiven. Roer een dressing van de rest van de olijfolie, citroensap en zout en schenk het over de salade. Serveer de salade met de stokbroodplakjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ijsbergsla-salade met ei, tomaat en danish blue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven