Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Huzarensalade recept
Huzarensalade recept

Huzarensalade


Ingrediënten


12

Bereidingswijze


Aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden. In een pan met weinig water en een beetje zout in 5 min. gaar koken en afgieten. Appel schillen en in blokjes snijden. Augurkjes en zilveruitjes fijn hakken.Varkensfricandeau in stukjes snijden. Meng aardappels, appel, augurk, zilveruitjes, erwtjes en vlees door elkaar.Voeg azijn en mayonaise toe. Maak de salade op smaak met zout en peper en laat alles ca.1 uur afgedekt in de koelkast staan. Salade nogmaals doorscheppen. Eieren pellen en elk in 6 partjes snijden.Tomaatjes halveren. Serveer op platte schaal en verdeel de veldsla eromheen. Garneer met partjes ei, cherrytomaatjes en peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit huzarensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
  De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven