Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Huzarensalade recept
Huzarensalade recept

Huzarensalade


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Kook de aardappels gaar en laat ze afkoelen. Stamp ze fijn met een stamper en voeg een paar eetlepels mayonaise toe. Voeg toe: Een gesnipperd uitje, een appel in kleine stukjes gesneden, een paar augurken in kleine plakjes gesneden, een paar eetlepels zilveruitjes, 1 keer doormidden gesneden en een klein blikje doperwtjes. Laat het geheel een paar uur staan zodat alles er lekker in kan trekken. Stort de salade midden op een mooie schaal, strijk de bovenkant glad en bedek deze met een dun laagje mayonaise. Leg op de rand rolletjes ham, asperges en halve gekookte eieren, met een toefje curryketchup en mayo. Op de salade een augurk in een waaiertje gesneden en wat zilveruitjes. Serveer bij de salade ciabattabrood met roomboter en een glas witte wijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit huzarensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven