Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hollandse salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in dunne plakken. Besprenkel ze met citroensap.
Snijd de ananas in kleine stukjes.
Snijd de kaas in blokjes.
Maak de bleekselderij schoon, verwijder de harde draden aan de buitenkant van de stengels. Stengels wassen, uit laten lekken en in dunne schijfjes snijden.
Meng de appels, de ananas, de kaas en de bleekselderij door elkaar. Voeg de kersen toe.
Meng de kwark, de slaolie, de room en het citroensap door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Schep voorzichtig de saus door de ingredienten.
Leg op een platte schaal de gewassen slalaadjes en schep het mengsel hierop.
Op smaak met zout, peper en een snufje suiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hollandse salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven