Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haringsalade recept
Haringsalade recept

Haringsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontvel de tomaten. Snijd de haringen, tomaten en de komkommer in blokjes van 2 x 2 cm. Meng het sap van de limoen, de creme fraiche en een scheutje wodka door de blokjes en breng alles op smaak met peper en zout. Zet het weg in de koelkast. Was de spinazie en droog de blaadjes in de slacentrifuge. Maak de dressing van azijn, dragon, peper, zout, olijfolie en tabasco. Schik over 4 borden en maak er mooie bergjes haringsalade op. Srooi er nog wat verse peper over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit haringsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven