Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geitenkaas met groene aspergetapenade recept
Geitenkaas met groene aspergetapenade recept

Geitenkaas met groene aspergetapenade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de eieren met geraspte parmezaanse kaas. Snijd de geitenkaas in plakken van 50 gram, haal ze door het eimengsel en bak ze in olijfolie. Blancheer de asperges, snijd in blokjes en meng ze met de kappertjes en gesnipperde sjalotjes. Frituur de basilicumbladeren. Leg de geitenkaas in het midden van een diep bord. Hierop een blaadje kropsla met daarin lollo rosso en de gefrituurde basilicum, zongedroogde tomaat er op en de aspergetapenade er rondom. Besprenkel de salade met wat dressing.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geitenkaas met groene aspergetapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven