Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruitsalade recept
Fruitsalade recept

Fruitsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd al het fruit behalve de granaatappel in kleine blokjes en doe dit in een glazen schaal. Gebruik geen metalen schaal. Haal de zaadjes uit de granaatappel en voeg ze toe aan het gesneden fruit. Giet de sinaasappelsap erover en schep de salade om met je handen. Je kan deze salade een dag in de koelkast bewaren maar hoe sneller je de salade eet hoe meer vitamines er nog inzitten. Sat nam.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fruitsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven