Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fris, fruitige zee-salade recept
Fris, fruitige zee-salade recept

Fris, fruitige zee-salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pluk, was en snijd de ijsbergsla in reepjes. Doe deze in een grote schaal. Was en snijd de appel in dunne reepjes en doe even in een schaaltje. Voeg hierbij het citroensap en schep het even door. Neem de surimi en pluk deze wat uit elkaar (evt eerst wat kleiner snijden). Schep de appel uit het citroensap en bewaar het sap voor de dressing. Voeg de appel, de surimi en de sellerie aan de ijsbergsla toe en schep het goed door elkaar heen. Voor de dressing: Doe 4 5 flinke eetlepels yoghurt in het schaaltje bij de citroen. Voeg een theelepel olijfolie en wat nat van de sellerie toe en meng het geheel goed. Naar smaak peper en zout toevoegen. Tip: Serveer de dressing apart van de salade zodat iedereen dat kan nemen wat hij lust. Tip 2: Als je citroensap te zuur vindt voor de dressing, kun je ook wat sap van mandarijnen uit blik nemen. Overigens zijn mandarijntjes uit blik ook heerlijk in deze salade!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fris, fruitige zee-salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven