Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eikenblad salade met sinaasappel en fricandeau recept
Eikenblad salade met sinaasappel en fricandeau recept

Eikenblad salade met sinaasappel en fricandeau


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de sla en droog deze in de slacentrifuge. Scheur de sla in stukken en verdeel deze over 2 bordjes. Snijd de fricandeau in kleine blokjes.S chil de sinaasappels dik, boven een kommetje. Haal met een scherp mesje de partjes tussen de vliezen uit. Bewaar het opgevangen sap. Verdeel de blokjes fricandeau, de cashewnoten en de partjes sinaasappel over de sla. Roer door het opgevangen sap van de sinaasappel, de mosterd, olie, suiker, zout en peper. Sprenkel de dressing over de sla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eikenblad salade met sinaasappel en fricandeau recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven