Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eiersalade met lente-uitjes en gehaktballetjes recept
Eiersalade met lente-uitjes en gehaktballetjes recept

Eiersalade met lente-uitjes en gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gehakt met zout en peper en doe ze in zacht kokend water. Laat de balletjes ca. 7 minuten koken, haal ze uit het water en laat uitlekken en afkoelen. Pel de eieren en snijd ze in plakjes. Maak de lente-uitjes en de radijsjes schoon, was ze en snijd ze in dunne plakjes. Roer voor de saus de mayonaise en de yoghurt doorelkaar. Breng op smaak met zout, peper, suiker en de worchestersaus. Roer de saus door de lente-uitjes en de radijsjes. Hussel de gehaktballetjes erdoor en strooi de peterselie erover.

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood en kruidenboter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eiersalade met lente-uitjes en gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven