Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dadel salade recept
Dadel salade recept

Dadel salade


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


De kokos in een droge koekepan op een laag vuur goudbruim roosteren en apart houden. de appels en bleekselderij schoonmaken en in kleine stukjes snijden. De dadels in kleine stukjes snijden. In een kom de dadels, appels en selderij mengen. De yoghurt, zout, peper en nootmuskaat toevoegen en alles goed door elkaar scheppen. De salade overdoen in kleine schaaltjes en bestrooien met de geroosterde kokos.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit dadel salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven