Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ceasar salade met kipfilet recept
Ceasar salade met kipfilet recept

Ceasar salade met kipfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep de kipfilets droog. Verhit de olie in een pan. Bak hierin de kipfilets aan elke zijde in 5 minuten goudbruin. Breng de kipfilets op smaak met zout en peper en neem ze uit de pan. Kook de eieren hard en laat ze schrikken onder koud stromend water. Laat alles afkoelen. Snijd het brood in blokjes. Rooster het brood in het vet en neem het uit de pan. Maak de sla schoon, was hem en haal de bladeren eraf. Dep de sla droog. Pel en snipper de knoflook. Roer de yoghurt en de slasaus erdoor. Breng op smaak met zout, peper en citroensap. Pel de eieren. Snijd de eieren en de kipfilet in dunne plakken. Rasp de kaas grof. Zet een springvvormrand of een taartring (doorsnede 24 cm) op een gebaksschaal. Leg 1 uur voor het serveren de helft van de slabladeren dicht op elkaar in de vorm van een bloem in de vorm. Verdeel de helft van de kip, de kaas, de helft van de eieren, de croutons en de saus er overheen. Leg de overige ingredienten erin en sluit af met de kaas. Garneer de salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ceasar salade met kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven