Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brasemsalade recept
Brasemsalade recept

Brasemsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de worteltjes van de veldsla en snijd beide soorten sla in stukjes. Schil de mango en snijd hem in plakjes. Snijd de tomaat in partjes. Schil de komkommer en snijd hem in reepjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Snijd de vis in repen en leg ze in een schaal. Meng de koriander met komijn, suiker, olijfolie en zout tot een marinade en bpers de knoflook er boven uit. Bestrijk de visreepjes met de marinade. Zet de schotel afgedekt 30 minuten in de ijskast. Rasp de schil van de limoen en pers hem uit. Meng de kokoscreme met zout en 3 eetlepels kokend water, olijfolie, limoenrasp, limoensap, peper, suiker en koriander tot een dressing. Maak de sla schoon en verdeel het over 4 borden. Verdeel de mango, tomaat, komkommer en bosuitjes over de sla. Verhit een koekenpan en bak de visreepjes 5 minuten en keer ze halverwege. Verdeel de visreepjes over de salade.

Allergenen Informatie

Voor dit brasemsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven