Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bietensalade met mager spek, appel en pijnboompitjes recept
Bietensalade met mager spek, appel en pijnboompitjes recept

Bietensalade met mager spek, appel en pijnboompitjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bak het mager spek uit op een laag vuur. Snijd ondertussen de biet en de appel in kleine stukken. Zorg dat de sla goed schoon is en maak hier een bodem van op een schaal of bord. Hierop komen de biet en de appel. Wanneer het spek klaar is iets laten afkoelen en over de sla doen samen met de pijnboompitten. Knijp een helft van de citroen uit en mix deze met de olijfolie als dressing voor de sla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bietensalade met mager spek, appel en pijnboompitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven