Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bietensalade


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Bak de broodjes af in oven op 220 gr. ( 8 min ) Gebruik van keukenmachine met rasp. Rasp de bieten en doe die in een ruime schaal beslagkom). Snijd de augurkjes en zilveruitjes klein en voeg die toe aan de bieten (naar behoefte). Open de blikjes tonijn in water en laat al het water er af lopen (uitknijpen met de deksel). Roer de vis door de bieten met augurkjes en zilveruitjes en voeg naar behoefte een beetje mayonaise toe. Fini!

Serveersuggesties

Heerlijk en snel gerecht vooral bij warm weer. Maak het dan een poosje van te voren en zet het in de koelkast. Wanneer nodig, de broodjes bakken en voila! Een heerlijk frisse salade. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bietensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven