Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Avocadosalade met papaya, sinaasappel en sjalotjes recept
Avocadosalade met papaya, sinaasappel en sjalotjes recept

Avocadosalade met papaya, sinaasappel en sjalotjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de avocado's en snijd ze in 8 plakjes. Schil de papaya, verwijder de zaadjes en snijd hem in 16 plakjes. Bewaar de zaadjes. Schil de sinaasappel en snijd het in stukjes. Pel de sjalotjes en snijd ze in dunne ringetjes. Meng de olijfolie met limoensap en zout tot een dressing. Meng de papayazaadjes door de dressing. Verwijder de worteltjes van de veldsla en verdeel hem over 4 bordjes. Leg de plakjes avocado met papaya om en om op 4 bordjes. Schik de sinaasappelplakjes erom. Verdeel de dressing over de salade. Garneer met de sjalotjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit avocadosalade met papaya, sinaasappel en sjalotjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven