Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Avocadosalade met eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


De eieren hard koken en pellen. De spinazie wassen en drogen. De avocado's halveren en schoonmaken. Azijn en een scheutje worchestersaus, peper en zout mengen en de avocado's en de spinazie ermee vermengen. De eieren in plakjes snijden. De zure room loskloppen met de mosterd, peper en zout en de uitgelekte kappertjes. De spinazie met de avocado en de eieren over borden verdelen en de saus erover scheppen en garneren met tuinkers.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit avocadosalade met eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven