Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergesalade met sinaasappel recept
Aspergesalade met sinaasappel recept

Aspergesalade met sinaasappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de asperges schuin af in stukken van 2-3 cm. Meng ze met de notenolie, peper en zout. Meng de yoghurt met de slagroom en koriander. Snijd van de schil van de sinaasappels de kop en de bodem af. Zet de sinaasappels rechtop en snijd van boven naar beneden de rest van de schil, inclusief de velletjes, af tot op het vruchtvlees. Snijd daarna de partjes langs de vliesjes in en wip ze eruit. Vang het sap goed op. Meng de sinaasappelpartjes en het opgevangen sap met 2 eetlepels olijfolie en naar smaak met zout en peper. Maak de sla aan met de sinaasappeldressing en garneer met de asperges. Geef er de korianderyoghurt bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aspergesalade met sinaasappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven