Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Artisjokharten met garnalen recept
Artisjokharten met garnalen recept

Artisjokharten met garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


De artisjokharten en de perziken uit laten lekken en in stukken of blokjes snijden. De komkommer schillen, in de lengte doormidden snijden en met een lepel de zaadlijsten en zaadjes verwijderen. De helften in stukken of blokjes snijden. De komkommer, artisjokharten, perziken en garnalen door elkaar mengen. Een sausje maken van de olie, azijn, beetje dille, ketjap, suiker, gemberpoeder en zout. Giet dit sausje over het artisjokmengsel en zet dit afgedekt voor ongeveer 1 uur in de koelkast.

Serveersuggesties

De dille kan vrij sterk overheersen, niet teveel ineens gebruiken. Of anders een mespuntje gedroogde dille nemen. Als voorgerechtje voor ongeveer 5 personen, als lunchgerecht ongeveer 4 personen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit artisjokharten met garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven