Appelsalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Koekenpan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200 graden celsius.
  2. Bakplaat bekleden met bakpapier en plakjes erop leggen.
  3. in de oven in 10 minuten krokant bakken en af laten koelen.
  4. wassen (niet schillen) en elk in 4 partjes snijden.
  5. Klokhuis verwijderen en de partjes in plakjes snijden.
  6. Verhit 1 eetlepel olie in een grote koekenpan en bak de plakjes appel in 6 minuten lichtbruin op matig vuur, halverwege keren.
  7. Rest van de olie met azijn en tot een dressing kloppen en  en naar smaak toevoegen Verdeel de sla over 4 borden, leg de plakjes appel erop en bestrooi met de pijnboompitten.
  8. Dressing nogmaals doorkloppen en over de salade gieten.
  9. De plakken elk in 3 stukken scheuren en op de salade leggen.
25
25
25

Variaties op Appelsalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Appelsalade
VariatieAantalGang
Aardappelsalade28Aardappelgerechten
Duitse Aardappelsalade6Bijgerechten
Aardappelsalade voor buffet2Speciale gelegenheden

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
40 kcal
2%160 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appelsalade