Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade met gerookte forel en ei recept
Aardappelsalade met gerookte forel en ei recept

Aardappelsalade met gerookte forel en ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappels grondig en kook ze ca. 20 minuten in ruim water met wat zout.
Kook de eieren ca. 7 minuten. Spoel de eieren met koud water en pel ze. Spoel de aardappels kort onder koud water. Pel de aardappels.
Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit er de ui in. Voeg 125 ml water en het groentebouillonblokje toe. Roer de azijn, zout en peper erdoorheen.
Snijd de aardappelen in plakken en meng ze direct met de marinade. Laat afkoelen.
Was de Little Gems, schud ze droog en snijd ze in reepjes.
Scheur de forelfilets in kleine stukjes.
Snijd de eieren in kleine blokjes.
Meng de aardappels met de yoghurt-mayonaise.
Spatel de sla, de forel en het ei erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade met gerookte forel en ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven