Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade met Amsterdamse uien en peterselie recept
Aardappelsalade met Amsterdamse uien en peterselie recept

Aardappelsalade met Amsterdamse uien en peterselie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de aardappels en snijd ze in gelijke blokjes. Breng de aardappels in een laagje water aan de kook met wat zout, draai het vuur laag en kook ze in ca. 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en laat iets afkoelen. Snijd ondertussen de Amsterdamse uien in vieren. Meng de sour cream met de mayonaise, de mosterd, 2 eetlepels peterselie, de Amsterdamse uien en 2 eetlepels uiennat. Breng op smaak met zout en wat peper. Meng de aardappelblokjes met de dressing. Schep de salade in een schaal en strooi de rest van de peterselie erover. Lekker met vlees, kip of vis van de barbecue en komkommersalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade met amsterdamse uien en peterselie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven