Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade recept
Aardappelsalade recept

Aardappelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappel en kook hem beetgaar Snijd de aardappel in blokjes van 8 mm en doe in een kom. Schep voorzichtig de rest van de ingredienten erdoor (blokjes heel houden). Breng dit op smaak met zout, peper en tabasco Dek de kom af met huishoudfolie en laat voor het serveren 1 uur rusten.

Serveersuggesties

Van deze aardappelsalade kunt u ook bietensalade maken. Meng daarbij 1 voorgekookte biet in blokjes van 8 mm, 1 theelepel ciitroensap en 1 eetlepel romige geitenkaas. Schep voorzichtig om, 1 uur laten rusten onder huishoudfolie en dan serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven