Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmfilet met sla en gravad-mosterdsaus recept
Zalmfilet met sla en gravad-mosterdsaus recept

Zalmfilet met sla en gravad-mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een groot bord en bedek deze met de zalmfilet of gravad lax. Pers de citroen voor de helft er over uit. Was de sla, bijv. botersla, schud het water eruit en stapel boven de zalm. Pers de rest van de citroen hierover. Pas op met de pitjes, die smaken vreselijk bitter. Zet wat theelepels van de gravad saus over de sla, genoeg om bij elke hap wat van mee te krijgen. Gravad saus kun je kopen bij de Ikea. Geniet! Kleine tip: Als er wat overblijft, bewaar dan met plasticfolie in de ijskast voor de volgende dag, met genoeg gravad saus over de zalm en sla. Het is nog lekkerder als de saus ingetrokken is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmfilet met sla en gravad-mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven