Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade met garnalen en vinaigrette recept
Salade met garnalen en vinaigrette recept

Salade met garnalen en vinaigrette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de augurkejs, zuring en dragon klein. Roer de mosterd, kappertjes en wat peper en zout door het geheel. Voeg al roerend eerst de azijn en dan beetje bij beetje de olie toe. Snijd de tomaten in plakken en haal de harige steeltjes van de waterkers. Pel de garnalen. Verdeel de slabladeren over de borden en leg hierop eerst de garnalen en dan de tomaat. Schep er de vinaigrette over. Lekker met oerstokbrood en goede boter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade met garnalen en vinaigrette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven