Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rose garnalen met grapefruit recept
Rose garnalen met grapefruit recept

Rose garnalen met grapefruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de grapefruit en snij het vruchtvlees tussen de vliezen weg.
Vang zoveel mogelijk het sap op.
Roer de crème fraîche los met de mayonaise, voeg het sap van de grapefruit erbij en de ketchup. Breng alles op smaak met wat peper en zout (liefst zo min mogelijk zout).
Verdeel de sla over de glazen verdeel ook de grapefruit over de glazen en dan de garnalen (evenredig verdelen). Hou 4 grote jumbo garnalen even apart. Schep nu de saus over de inhoud van de glazen en bestrooi het nog iets met wat peper.
Leg als laatste over elk glas een grote jumbogarnaal.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rose garnalen met grapefruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven