Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pisang Goreng van bakbananen recept
Pisang Goreng van bakbananen recept

Pisang Goreng van bakbananen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een beslag van ei, zout, water of melk en zelfrijzend bakmeel en haal de in de lengte doormidden gesneden bananen hier doorheen. Laat ze direct per twee of drie tegelijk in de olie glijden en bak ze op een temperatuur van 180 graden Celcius in een paar minuten goudbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken, bestrooi met suiker en serveer als bijgerecht.

Allergenen Informatie

Voor dit pisang goreng van bakbananen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven