Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peren-hamkoekjes recept
Peren-hamkoekjes recept

Peren-hamkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar en laat ze ontdooien. Laat de peren uitlekken. Leg de plakjes bladerdeeg in 6 met koud water omgespoelde ovenschaaltjes (ca. 10 cm doorsnede) of op een bakblik met bakpapier. Prik met een vork een paar keer in het bladerdeeg. Snijd de randjes van de kaas. Leg op elk plakje bladerdeeg 1 plak ham, 1 halve peer en 1 plak raclettekaas. Strooi er wat peper overheen. Bak de perenkoekjes in een voorverwarmde oven op 200 graden C. in ca. 15 minuten goudbruin. Pel en snipper de ui. Roer de azijn met de uisnippers en wat zout, peper en suiker door elkaar. Klop de olie door het mengsel. Was de veldsla en meng de dressing erdoor. Dien de perenkoekjes op met de sla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit peren-hamkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven