Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Panna cotta van asperges met gekookte ham recept
Panna cotta van asperges met gekookte ham recept

Panna cotta van asperges met gekookte ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de asperges gaar in de melk, laat ze uitlekken en houd 4 kopjes apart.
Pureer de asperges met de room. Duw het mengsel door een zeef en breng op smaak met zout en peper. Verwarm het even, maar niet tot het kookpunt.
Week de gelatine in koud water, knijp de blaadjes uit en los ze op in de asperge room. Verdeel de room over 4 glaasjes. Laat de glaasjes afkoelen en zet ze 2 uur in de koelkast.
Kook de kwarteleitjes in 1,5 minuut hard, pel ze onder koud stromend water en snijd ze doormidden.
Strooi in elk glaasje een beetje kerriepoeder. Leg er een paar reepjes ham, een half kwarteleitje op, een aspergekopje en een plukje alfalfa op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit panna cotta van asperges met gekookte ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven