Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreel mousse recept
Makreel mousse recept

Makreel mousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder het vel en de graten van de makreel en maak het visvlees fijn. Er moet ca. 375 gram visvlees of meer overblijven. Roer de boter zacht en romig, voeg de fijngemaakte makreel toe en meng alles goed. Doe het cirtoensap erbij en breng op smaak met versgemalen peper en een snufje paprikapoeder toe. Voeg dan de slagroom toe en roer het tot een "smeuige massa".
Zet de massa in een afgesloten kom in de koelkast.
Maak voor het opdienen kleine eivormige ballen van de mousse met behulp van een dessertlepel en leg deze op gekoelde borden met wat slablaadjes Dien op met geroosterd brood of crackers.

Allergenen Informatie

Voor dit makreel mousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven