Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lofbootjes met fruit en zalm recept
Lofbootjes met fruit en zalm recept

Lofbootjes met fruit en zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


De fruitcocktail goed uit laten lekken. De buitenste blaadjes van de stronk witlof er afhalen in iedergeval de blaadjes die een beetje groot zijn zodat er wat in kan. Van de olie, azijn, bieslook, peper en zout een dressing maken. In elk blaadje een theelepel dressing doen. In elke blaadje een reep zalm leggen en daarop een schepje fruit. De randen van de zalm om het fruit plooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lofbootjes met fruit en zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven