Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Linguini met zeevruchten in citroensaus recept
Linguini met zeevruchten in citroensaus recept

Linguini met zeevruchten in citroensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing, duurt ongeveer 7 minuten. Verwarm de creme freche in een steelpannetje. Voeg de citroensap, de limoncello, de peper en zout en de garnalen onder voortdurend roeren toe totdat een gebonden garnalensaus ontstaat. Blijft de saus te dun, voeg dan wat maizena of aardappelmeel opgelost in lauw water toe voor de binding. Giet af en spoel heel kort met koud water na in een vergiet. Laat enige tijd uitlekken en meng een eetlepel citroenolie erdoor om plakken te voorkomen. Verwarm indien nodig nog even in de magnetron.
Serveer de pasta in een klein hoopje ( voor of tussengerecht) op een diep bord of in een pastabord, en schep de garnalen-citroensaus erover.

Serveersuggesties

Kan ook als hoofdgerecht geserveerd worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit linguini met zeevruchten in citroensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven