Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lente cocktail recept
Lente cocktail recept

Lente cocktail


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en kook de asperges net gaar en laat ze goed afkoelen. Was de sla en verdeel deze over 4 mooie glazen. Snijd de asperges in gelijke stukken en verdeel ze over de glazen. Meng de yoghurt met de peterselie en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het yoghurtmengsel over de 4 glazen en garneer af met een partje ei en een toefje peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lente cocktail recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven