Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeevruchten-witlofsalade recept
Zeevruchten-witlofsalade recept

Zeevruchten-witlofsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bosuitjes in ringetjes. Snijd de citroen in plakjes. Meng de mosterd met azijn, olijfolie en zout tot een dressing. Meng de zeevruchten met de dressing. Snijd de witlof in reepjes. Haal de sla los en scheur de blaadjes iets kleiner. Verdeel de sla met witlof over 4 bordjes. Verdeel de zeevruchten met dressing over de sla. Garneer het gerecht met de bosui ringetjes en de citroenplakjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zeevruchten-witlofsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven