Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmtartaar met komkommersaus recept
Zalmtartaar met komkommersaus recept

Zalmtartaar met komkommersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


4 uur van te voren (minimaal): Voeg bij de komkommerreepjes de lichtgeslagen room en maak dit op smaak met een weinig citroensap, peper, zout, dille, bieslook en een paar druppels aroma. Meng dit goed en zet dit afgesloten in de koelkast. 1 uur van te voren: Hak de zalmsnippers fijn tot tartaar en vermeng dit met de lente-ui en een mespunt witte peper. Afgesloten wegzetten (niet in de koelkast). Voor het opdienen: Leg 2 plakken zalm kruislings op een bord en leg op deze plakken 1/4 van de zalmtartaar. Vouw de plakken nu zodanig naar elkaar zodat er een pakketje ontstaat. Schep op een voorgerechtbord 2 3 eetlepels van de saus en plaats hierop het zalmpakketje ondersteboven. Garneer dit met wat forellenkuit, een paar sprietjes bieslook en een klein toefje peterselie. Serveer hierbij een frisse droge wijn en toast (eventueel met boter).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmtartaar met komkommersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven