Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmpakketje recept
Zalmpakketje recept

Zalmpakketje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de schil van de citroen en pers hem uit. Bedek 4 kleine bakjes met plasticfolie en verdeel 120 gram zalmfilet er in lange reepjes over die over de rand hangen. Pureer de rest van de zalmfilet met de slagroom, citroenrasp en citroensap. Vul de bakjes met het zalmmengsel. Vouw de overhangende zalmreepjes over het zalmmengsel. Zet de afgedekte zalmpakketjes 30 minuten in de ijskast om op smaak te komen.

Allergenen Informatie

Voor dit zalmpakketje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven