Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmcocktail met whiskysaus recept
Zalmcocktail met whiskysaus recept

Zalmcocktail met whiskysaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de zalm in reepjes. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng de basilicum met limoenrasp door de zalmreepjes en breng het op smaak met citroensap en zout. Verdun de saus met een beetje limoensap. Verdeel de sla over 2 glaasjes en leg het zalmmengsel erop. Schenk de saus over het gerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmcocktail met whiskysaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven