Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wildpaté recept
Wildpaté recept

Wildpaté


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de aardappelmeel, citroensap en water door elkaar. Breng het druivensap aan de kook. Roer het aardappelmeelmengsel erdoor en kook het 1 minuut zachtjes. Schenk de gelei in een kommetje en laat het 1 uur in de ijskasst afkoelen. Snijd de gelei in dunne reepjes. Halveer de druiven en verwijder de pitjes. Was de sla, dep ze droog en leg ze op 4 bordjes. Snijd de paté in 8 plakken en leg ze op de sla. Verdeel de geleireepjes en druiven over de paté.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wildpaté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven