Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vruchtencocktail recept
Vruchtencocktail recept

Vruchtencocktail


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd 1 sinaasappel doormidden en pers het sap in een kom. Schil de andere sinaasappel dik af met een scherp mes, (werk boven de kom om het sap op te vangen) en snijd de partjes voorzichtig tussen de vliezen uit. Gooi de pitten weg. Snijd de passievruchten doormidden, schep het vruchtvlees in een nylon zeef en druk de pulp en het sap in de kom met het sinaasappelsap. Gooi de pitten weg. Snijd met een scherp mes de ananas dik af en snijd het vruchtvlees in vieren. Verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in kleine stukes en doe dit bij het sinaasappelpassievruchten mengsel. Dek het fruit af en zet in de koelkast als je het niet direct serveert. Snijd de granaatappel in vieren en haal de pitten eruit met een theelepel. Dek ze af en zet tot gebruik in de koelkast (doe niet te vroeg bij het fruit anders verkleurt het). Pel vlak voor het serveren de banaan en snijd in plakjes. Doe ze bij de vruchtencocktail. Voeg de granaatpitten toe en meng alles goed. Serveer direct.

Allergenen Informatie

Voor dit vruchtencocktail recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven