Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Veloutée van groene paprika recept
Veloutée van groene paprika recept

Veloutée van groene paprika


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd de paprika's doormidden en ontdoe ze van de zaadlijsten. Snijd de paprika's in kleine stukken. Snijd de peper doormidden en schraap de zaadjes eruit. Schil de aardappel en snijd ze in stukken. Doe de paprika, de aardappel en een halve in stukjes gesneden peper in een pan met een halve liter water en breng deze aan de kook. Ongeveer 20 minuten laten koken. Laat de pan afkoelen en maak de inhoud met een blender tot een homogene soepele massa. Op smaak brengen met curry en zout. Minimaal 60 minuten in de koelkast zetten. Serveren als tussengerecht in kleine glazen met een scheutje room.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit veloutée van groene paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven