Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijnsalade met gele paprika recept
Tonijnsalade met gele paprika recept

Tonijnsalade met gele paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de paprika's tot ze beginnen te kleuren en blaren vormen. Laat de paprika's in een kom afgedekt afkoelen. Halveer de paprika's en verwijder de velletjes met zaadjes. Prak de tonijn in een kom fijn. Voeg de kappertjes met zout toe en meng het geheel door elkaar. Voeg al roerend de mayonaise toe. Schep het tonijnmengsel in de paprikahelften. Verwijder de steeltjes van de veldsla en doe ze in een kom. Meng de olijfolie met azijn en zout tot een dressing en meng het door de sla. Verdeel de sla over 4 bordjes en leg de paprikahelften erop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijnsalade met gele paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven