Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijncarpaccio en pompoen in siroop recept
Tonijncarpaccio en pompoen in siroop recept

Tonijncarpaccio en pompoen in siroop


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het pompoenvruchtvlees in dunne plakjes met een dikte van ongeveer 4 milimeter. Doe de plakjes in een ruime hapjespan en laat ze ongeveer 3 minuten koken in een siroop, die u heeft bereid met de suiker, 4 eetlepels azijn en 200 mililiter water. Draai het vuur uit en laat de pompoen 10 minuten rusten met een deksel op de pan. Breng de pompoen op smaak met het sap van de gemberwortel, een snufje zout en een beetje azijn. Leg de pompoenplakjes op eenpersoonsborden. Leg er de plakjes tonijn op, garneer met dille en kervelblaadjes en maak af met een straaltje olie en enkele druppels citroen en gembersap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tonijncarpaccio en pompoen in siroop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven