Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu recept
Tiramisu recept

Tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Beleg een schaal van 20 cm met de lange vingers met de gesuikerde kant naar beneden of de plakken cake. Meng de koffie en de Amaretto of koffielikeur en druppel dit gelijkmatig over de lange vingers of cake. Klop de slagroom stijf samen met de basterdsuiker en de mascarpone los. Spatel de mascarpone door de slagroom en verdeel het over de lange vingers of cake. Dek de schaal af met folie en laat het enkele uren in de koelkast opstijven. Voor het serveren met een zeefje bestrooien met cacaopoeder.

Allergenen Informatie

Voor dit tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven