Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tartaartje van tonijn recept
Tartaartje van tonijn recept

Tartaartje van tonijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


De tonijn fijnsnijden met een koksmes en op smaak brengen met de basilicum, zout, peper en kikkoman saus. Opmaak: Maak op ieder bord een tartaartje door een ring van 3 a 4 cm te vullen(niet te hoog) en met behulp van een lepel. Verwijder de ring en sprenkel enkele druppels sojasaus in een cirkel op het bord. Garneer eventueel met een blaadje basilicum.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tartaartje van tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven