Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tartaar van tonijn en rode poon met gekonfijte tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal voorzichtig het vel van de rode poon. Snijd de poon en de tonijn in kleine stukjes. Voeg de gehakte sjalot , het citroensap, de kappertjes, de NuocNam* sausen de olijfolie er aan toe. Minimaal 2 uur koud zetten. Snijd de gekonfijte tomaten fijn en doe er de fijngehakte rozemarijn bij. Doe in 4 kleine ronde vormpjes zonder bodem op een dessertbordje een bodempje van de tartaar, vervolgens een laagje gekonfijte tomaat en weer een laagje tartaar. Koud serveren. * NuocNam saus is een Vietnamese saus op basis van vis. Het wordt ook wel sauce poisson (Frans), fish sauce (Engels) ou nam pla (Thais) genoemd en is de basis voor de Vietnamese, Taise en Cambodjaanse keuken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tartaar van tonijn en rode poon met gekonfijte tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven