Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tartaar van gerookte forel recept
Tartaar van gerookte forel recept

Tartaar van gerookte forel


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Meng in een kom 2 eetlepels limoensap met sojasaus en gember en wat zwarte peper. Snijd de forel in kleine stukjes en meng ze door de dressing. Zet een ring van ongeveer 5 centimeter hoog in het midden op een bord en schep een kwart van de forel erin. Druk dit aan en trek de ring voorzichtig omhoog. Verdeel de veldsla, bosui en radijs eromheen en druppel er wat limoensap en olijfolie over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tartaar van gerookte forel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven