Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van avocado, garnalen en driekleurige viooltjes recept
Salade van avocado, garnalen en driekleurige viooltjes recept

Salade van avocado, garnalen en driekleurige viooltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Avocado’s schillen en ontdoen van de pit. 1 avocado in kleine blokjes snijden en op smaak brengen met peper,zout en olijfolie. 1 avocado in kleine stukjes snijden, iets opwarmen. Daarna pureren en laten afkoelen. Op smaak brengen met crème fraiche en een groene kruiden vinaigrette. De sla op smaak brengen met olie en eventuele kruiden naar eigen smaak. In een glas de mousse spuiten. Hierop de garnalen leggen. Dan een paar blokjes avocado. Nog wat garnalen en als laatste wat sla. Druppel wat citroensap over het geheel. Afmaken met de driekleurige viooltjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade van avocado, garnalen en driekleurige viooltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven