Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rilettes van tonijn met dragon recept
Rilettes van tonijn met dragon recept

Rilettes van tonijn met dragon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de tonijn goed uitlekken, doe deze in een mengschaal en maak ze goed fijn. Voeg de crème fraîche, de kaas, de mosterd en het citroensap toe en meng dit alles goed dooreen met een vork. Dek de schaal af met folie en zet ze minimaal een uur in de koelkast. Verdeel de rillettes over 6 glazen en strooi er wat fijngehakte dragon over. * "petites suisses": een Franse kaas uit Normandië. Bestaat al sinds de Middeleeuwen. Hij wordt gemaakt van koeienmelk verrijkt met room en heeft een heel hoog vetgehalte. Ze worden verkocht in pakjes van zes bolletjes van 30 gram elk.

Serveersuggesties

Je kunt i.p.v. "petites suisses" ook een andere romige kaas gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rilettes van tonijn met dragon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven